Beste 6 Handtassen van 2023

De Beste 6 GUCCI-Handtassen van 2023, Welke Heeft Jouw Voorkeur?

In 1897 verliet Guccio Gucci zijn geboorteplaats om als bediende in Londen te werken. Daar inspireerde het sjouwen van luxe bagage door welgestelde klanten Gucci om terug te keren naar Italië en zich te richten op de productie van lederwaren. In 1921 opende Gucci een boetiek die geïmporteerde koffers en handgemaakte producten verkocht.

Tegenwoordig zijn GUCCI-tassen niet alleen accessoires, maar ook een tijdloze investering. GUCCI wordt beschouwd als een van de topontwerpers van handtassen, gedragen door invloedrijke vrouwen door de geschiedenis heen. GUCCI heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op de modewereld.

GUCCI’s Diana, Jackie en Dionysus zijn de drie populairste handtassen. Deze tassen hebben in de loop van de geschiedenis verschillende herontwerpen ondergaan en genieten grote populariteit onder beroemdheden. GUCCI heeft een natuurlijk talent voor het opnieuw uitbrengen van klassieke items, waardoor GUCCI-producten nooit uit de mode raken. Je kunt altijd vertrouwen op de aantrekkingskracht van GUCCI, of het nu gaat om een belangrijke handtas voor speciale gelegenheden of een accessoire om je dagelijkse stijl te versterken; GUCCI staat altijd voor elegantie.

GUCCI Jackie 1961 Mini Leren Schoudertas

Een van de GUCCI-klassiekers, de Jackie bag, werd in de jaren 50 van de vorige eeuw bekend als Constance en werd later in 1970 hernoemd ter ere van mode-icoon Jackie Kennedy Onassis. Tom Ford bracht deze tas opnieuw naar de catwalk, en Alessandro Michele vergrootte in 2020 de aantrekkingskracht van de Jackie bag met verschillende stoffen, maten en kleuren. De Jackie bag valt op door zijn elegante halvemaanvorm en unieke metalen zuigeraccessoires, waardoor het een favoriet is onder ontwerperstassen. De 62 jaar hebben bewezen dat het ontwerp van GUCCI Jackie tijdloos is, en investeren in deze tas is een verstandige keuze.

Beste 6 Handtassen van 2023

GUCCI Diana Kleine Leren Schoudertas

De GUCCI Diana-handtas werd geboren in 1991 en maakte in 2021 een comeback als eerbetoon aan prinses Diana. In juli 2023 lanceerde GUCCI de nieuwe Diana-handtas, die opnieuw is ontworpen en gemoderniseerd met een band om de bamboe handgreep voor vormbehoud toe te voegen. De Diana-bag heeft meerdere herontwerpen ondergaan en is nu verkrijgbaar als schoudertas, bucket bag en reistas, in verschillende materialen en kleuren, geschikt voor elke gelegenheid.

Beste 6 Handtassen van 2023

GUCCI Horsebit 1955 Schoudertas

Het iconische paardenbit-motief van GUCCI verscheen oorspronkelijk op een paar loafers uit de jaren 50 en kwam later in 1955 op handtassen. In 2020 kreeg het horsebit-symbool een nieuw leven en werd het geïntroduceerd op verschillende stijlen van horsebit-handtassen, waaronder schoudertassen en crossbodytassen. Prijzen variëren afhankelijk van het materiaal, met de kosten van zeldzaam leer tot wel $30.000, geschikt voor degenen die streven naar luxe.

GUCCI GG Marmont Kleine Schoudertas

De GUCCI GG Marmont maakte zijn debuut in 2016 en behoudt sindsdien zijn status als It-bag, een van de meest erkende ontwerpen van GUCCI. Het opvallende GG-logo in het midden van de tas is te vinden in verschillende stijlen, zoals handtassen en heuptassen. Het is klassiek en luxe, waardoor GUCCI Marmont 70% van zijn doorverkoopwaarde behoudt.

Beste 6 Handtassen van 2023

GUCCI Dionysus GG Supreme Kleine Schoudertas

De GUCCI Dionysus-tas heeft talloze volgers en behoudt zijn status als It-bag wereldwijd. Dionysus is verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder exotisch leer, borduurwerk en het kenmerkende GG-bedrukte canvas. Het meest opvallende kenmerk van de Dionysus-tas is de U-vormige sluiting in de vorm van een tijgerkop en het verhaal van de Griekse god van wijn en vreugde, Dionysus.

GUCCI Ophidia Handtas

GUCCI Ophidia werd voor het eerst geïntroduceerd in 2018. De kenmerkende elementen van Ophidia zijn de rode en groene strepen, leren afwerking en GG-gecoate canvas. Ondanks dat Ophidia een retro-stijl tas is, integreert het ook het unieke GG-embleem van GUCCI Marmont. Het is een van de meest uitgebreide producten in de GUCCI-collectie, met handtassen, portemonnees en zelfs reistassen.

Beste 6 Handtassen van 2023

Laat een reactie achter

Winkelwagen