Fanny Pack

Drie Aanbevolen GUCCI Fanny Packs voor Dagelijks Gebruik

Fanny pack” is een van de meest handige kleine tassen voor dagelijks gebruik, omdat je ze niet hoeft vast te houden en ze comfortabel om je taille kunnen hangen. Als je niet weet hoe je een geschikte fanny pack moet kiezen, kijk dan eens naar de drie fanny packs die ik je aanbeveel.

GUCCI GG Marmont heuptas

Deze fanny pack is een onderdeel van de GUCCI Marmont-collectie en heeft een gestikt lederen ontwerp in de vorm van een V. Het wordt geleverd met een ketting in dezelfde kleur als de tas, die zowel als fanny pack als schoudertas kan worden gebruikt. Als je hem over je schouder draagt, toont hij de elegante eigenschappen van deze fanny pack, maar als je hem als heuptas draagt, laat hij de casual streetstyle van de tas zien. Deze fanny pack is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en past bij verschillende stijlen en leeftijdsgroepen.

Fanny Pack

GUCCI GG Marmont fanny pack - zwart en wit leer

Deze GUCCI fanny pack is werkelijk verbluffend en is gemaakt van klassiek gestikt leder, met een vleugje innovatie. Het contrast tussen zwart en wit maakt deze fanny pack er schattig en speels uitzien. Zowel de witte als de zwarte leren tas kunnen worden losgekoppeld en afzonderlijk worden gebruikt. De witte tas is iets kleiner dan de zwarte, dus je kunt ze aanpassen aan je behoeften. Deze tassen kunnen zelfs worden losgemaakt en als clutch worden gebruikt of met de ketting als crossbody tas. Kortom, deze fanny pack is veelzijdig en een waardevolle investering. Mijn favoriete manier is om ze allebei aan elkaar te koppelen en ze als een riem om mijn broek te dragen, wat echt een coole streetstyle-look oplevert.

GUCCI Ophidia GG Heart heuptas

Deze fanny pack heeft een neutrale kleur en is geschikt voor zowel dames als heren. Net als de vorige tas bestaat hij uit twee kleine tassen die je naar wens kunt combineren of afzonderlijk kunt gebruiken. Het schattige hartvormige ontwerp geeft een frisse draai aan de traditionele heuptas. De riem heeft het klassieke rood-groene ontwerp, en de kleine zakken op de fanny pack zijn gemaakt van GG Supreme canvas in beige en donkerbruin, met leren details, in de kenmerkende GUCCI-stijl.

Laat een reactie achter

Winkelwagen