camera tas

Drie Gucci Cameratassen Voor Een Stijlvolle Look

Verstandige mensen investeren in tijdloze klassieke luxe stijlen die niet alleen klassiek zijn maar ook veelzijdig en herkenbaar, en ondanks de afgelopen jaren nog steeds tijdloos zijn. Kamera tasche is zo’n klassieke stijl, met een rijke geschiedenis die nog steeds eigentijds is en niet is weggevaagd door de mode.

Wat is een kamera tas?

De oorspronkelijke kamera tas werd inderdaad gebruikt om een camera in te plaatsen, met dikke schuimrubberen voering om de camera te beschermen tegen beschadiging, en vaak met meerdere compartimenten voor georganiseerde opslagruimte. Tegenwoordig verwijst de term kamera tas ook naar vierkante of rechthoekige tassen met enige diepte, met een sterke opslagcapaciteit en voorzien van vakken en zakken om items georganiseerd op te bergen, hoewel ze mogelijk niet meer geschikt zijn voor je digitale camera.

3 klassieke Gucci kamera tassen

GUCCI Marmont Matelassé Mini

Volgens kopers is deze tas compacter dan de Soho Disco en lijkt de opslagruimte smal, maar in feite is het effectief en biedt het ruimte voor contant geld en kaarten, zeer praktisch. Het gouden GG-logo is perfect geplaatst, de gouden schouderriem is van hoge kwaliteit en lang genoeg om gemakkelijk schuin over het lichaam te dragen. Iedereen die deze kamera tas ziet, is er lovend over, niet alleen vanwege het modieuze GUCCI-label, maar ook vanwege de bruikbaarheid. Als luxeproduct is het verre van nutteloos.

camera tas

GUCCI Ophidia Small kamera tas

GUCCI blijft het klassieke rood-groene lint en GG-hardware gebruiken in de Ophidia-serie, en heeft een geheel nieuwe maat – de kamera tas. Het is een heren schoudertas, maar ook uniseks. Verwacht wordt dat deze is gemaakt van canvas in de combinatie van beige en ebony, versierd met bruin leren randen en een afneembare brede schouderband. De ruime interne structuur maakt het een echte kamera tas, met een klein vakje voor wat kleingeld, wat geweldig is, en de ruime inhoud voegt bruikbaarheid toe aan deze Gucci cameratas.

GUCCI Blondie Kleine kamera tas

Het kenmerk van de Gucci Blondie-serie is de ronde, gekruiste GG-leren patches, gecombineerd met getextureerd leer en franjes aan de zijkant. Dit is een delicaat en schattig klein kamera tas. Het meest opvallende is de zilveren kamera tas, zilver is de trendy kleur van dit jaar en wordt zeer gewaardeerd door veel invloedrijke mensen. Een zeer vergelijkbare tas is de GUCCI BLONDIE HANDTAS, met een handvat bovenaan toegevoegd en een ritssluiting die bijna helemaal kan worden geopend. Beide tassen zijn vierkant en gestructureerd, ruim van binnen en handig om te dragen, allebei geweldige kamera tassen.

De modetrend herhaalt zich keer op keer. Gisteren waren tote bags in de mode, vandaag zijn heuptassen weer in opkomst. Als je niet door de mode geleid wilt worden, kun je een modieuze en tijdloze kamera tas klaarmaken. Ze zullen nooit uit de mode raken, dus je zult altijd stijlvol blijven.

Laat een reactie achter

Winkelwagen