witte tas

Mis deze drie GUCCI witte tassen niet

Hoewel witte tas gemakkelijk vies kan worden, is het leer net zo glad en verleidelijk als maanlicht. Witte tas is niet alleen veelzijdig, maar ook modieus. Met de juiste zorg en onderhoud kan de levensduur van een witte tas ook lang worden behouden.

GUCCI Marmont witte tas

Hoewel de GUCCI Marmont witte tas al vele jaren op de markt is, vertoont deze nog steeds geen tekenen van vertraging en blijft geliefd in de modewereld. Wat deze witte tas onderscheidt van andere Marmont-tassen is het handvat aan de bovenkant, en als u niet van schoudertassen houdt, kunt u de schouderband verwijderen en de tas als een clutch gebruiken. De combinatie van wit en goud is absoluut een symbool van luxe, met hoogwaardige gouden accenten, van accessoires tot het logo. Deze witte tas is moeilijk te weerstaan.

witte tas

GUCCI Jackie 1961 witte tas

Witte tassen zijn niet alleen veelzijdig, maar vertegenwoordigen ook een tijdloze klassieker. GUCCI Jackie is een tas voor dagelijks gebruik die het hele jaar door gedragen kan worden en het witte exemplaar straalt zoetigheid uit, net als een engel in de sneeuw. Deze witte tas heeft een opvallende driehoekige vorm, zowel geschikt om vast te houden als over de schouder te dragen. Het leer van deze witte tas is glanzend en onberispelijk, en als u donkere kleding draagt, zal de witte tas een vleugje glans toevoegen aan uw outfit. Wat ik ook waardeer aan deze witte Jackie is de capaciteit; zelfs als u grote items meeneemt, behoudt de tas zijn vorm.

GUCCI Marmont Bucket Bag

Deze prachtige bucket bag is ook afkomstig van de Marmont-collectie en heeft een charmante uitstraling waarmee het veel GUCCI-volgers heeft betoverd. Deze witte tas is verkrijgbaar in verschillende maten voor diverse gelegenheden. Als u geen gedoe wilt, kunt u de tas gewoon open laten staan, wat handig is om spullen te pakken. De tas wordt geleverd met een lange metalen ketting die u kunt aanpassen aan uw lengte.

Tenslotte, als u overweegt om een witte tas aan te schaffen, vergeet dan niet om regelmatig schoon te maken. Witte tassen vereisen meer onderhoud dan tassen in andere kleuren. Als u de tas niet gebruikt, kunt u deze in een stofzak bewaren. Veel winkelplezier!

Laat een reactie achter

Winkelwagen