Online vriend: GUCCI-handtas leverde mij 10.000 Chinese yuan op

Op een populair bericht op een Chinees sociaal netwerk vertelt een meisje over haar eerste GUCCI-handtas, waarmee ze 10.000 Chinese yuan heeft verdiend. Hoe is dit gebeurd? Laten we dit samen onderzoeken.

Het meisje werkte voor het eerst en gaf 3500 Chinese yuan uit aan een GUCCI horsebit handtas in bordeauxrood met beige canvas. Destijds vond ze de prijs hoog, en twee jaar later heeft dit verhaal een nieuwe wending genomen.

GUCCI-handtas

Dit jaar, met de terugkeer van de y2K-stijl, heeft GUCCI in de FW 2023-collectie de GUCCI horsebit-handtas opnieuw uitgebracht, waardoor de handtas van het meisje plotseling veel waard werd. Het meisje kocht de handtas uit het tijdperk van Tom Ford’s horsebit, die zeer klassiek en bijzonder is. Na de onthulling van de gereproduceerde horsebit op de GUCCI-catwalk, is de prijs van deze handtas op doorverkoopwebsites gestaag gestegen en is hij zelfs verkocht voor 1800 euro, waarbij veel handtassen onmiddellijk uitverkocht raakten.

Je moet zeggen dat het meisje een zeer scherp oog heeft. Zowel Kendall als Rihanna dragen de horsebit uit het tijdperk van Tom Ford, en zelfs beroemdheden erkennen de populariteit van de horsebit! Het grote paardenbit is zeer klassiek, misschien begrijpen veel mensen het niet, maar liefhebbers van GUCCI weten dat het paardenbit een zeer prominente positie inneemt binnen GUCCI, met vele varianten.

GUCCI-handtas

De prijzen van tweedehands luxeartikelen schommelen elke dag. Je kunt de handtas kiezen die je leuk vindt en deze op het juiste moment verkopen, wat je onbewust een mooi bedrag kan opleveren.

Laat een reactie achter

Winkelwagen