Terugbetalingsbeleid

Wij maken retourneren gemakkelijk!
Wij accepteren retourzendingen voor alle artikelen binnen 30 dagen na ontvangst en komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling. Wij brengen verzendkosten in rekening voor het retourneren, die van uw terugbetaling worden afgetrokken. Bekijk hier de tarieven voor uw land.
Voorwaarde voor volledige terugbetaling is dat het artikel wordt geretourneerd in dezelfde staat waarin u uw bestelling heeft ontvangen. Als het artikel is gebruikt (anders dan voor testen), beschadigd, gewassen, gewijzigd of ontbrekende labels, hebben wij het wettelijke recht om u de waardevermindering van het artikel in rekening te brengen.
Bij retourneren heeft u altijd recht op één gefrankeerd retourlabel per bestelling. Zorg ervoor dat u het retourbewijs of een ander bewijs van retourzending van de vervoerder bewaart. Als u een tweede retourzending nodig heeft, neem dan contact op met onze klantenservice.
Behoudt zich het recht voor om retourzendingen te weigeren die zijn verzonden na de toegestane retourperiode van 30 dagen en/of buiten het retourbeleid. Als de retourzending wordt geweigerd, kunnen we het artikel op uw kosten retourneren naar uw primaire verzendadres.
Als u een artikel wilt retourneren, registreer dan uw klimaatcompensatieretour via elegantedragers.com/. Na aanmelding ontvang je een retourinstructie.
Wij streven ernaar om uw retourzending te verwerken en binnen 14 dagen een terugbetaling uit te voeren.
Terugbetalingen zullen plaatsvinden via de oorspronkelijke betaalmethode.
Als je een artikel wilt ruilen voor een andere kleur of maat, retourneer dan het ongewenste artikel en plaats een nieuwe bestelling. Meer informatie vindt u hier in onze FAQ.
Alle artikelen worden bij retournering individueel geïnspecteerd. Als we een geretourneerd artikel in ongeschikte staat ontvangen, behouden we ons het recht voor om een ​​terugbetaling te weigeren. Het niet naleven van dit retourbeleid kan ertoe leiden dat u wordt uitgesloten van ons beleid voor acceptabel gebruik.
Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor artikelen die ten onrechte aan ons zijn geretourneerd.
Neem altijd contact op met de klantenservice als het artikel bij levering beschadigd of defect is. Van daaruit wordt u gevraagd het artikel te retourneren voor een volledige terugbetaling.
Bekijk hier alle veelgestelde vragen over retourneren en terugbetalingen.

Winkelwagen